جستجو برای "{{term}}"
جستجو برای "{{term}}" نتیجه ای نداشت.
پیشنهاد می شود:
  • از املای صحیح کلمات مطمئن شوید.
  • از کلمات کمتری استفاده کنید.
  • فقط کلمه کلیدی عبارت مورد نظر خود را جستجو کنید.
{{count()}} نتیجه پیدا شد. برای دیدن نتایج روی دکمه های زیر کلیک کنید!
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دپارتمان ها، اخبار، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، اخبار، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، اخبار، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، اخبار، مقالات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}

دپارتمان برق و الکترونیک

دانلود تقویم آموزشی دپارتمان برق و الکترونیک

 

تقویم آموزشی دپارتمان برق و الکترونیک

جهت مشاهده نقشه راه و راهنمای دپارتمان کلیک کنید

 

آرشیو کتاب های دپارتمان برق و الکترونیک

 

برای مشاهده و دریافت کتاب ها کلیک نمایید

دپارتمان برق و الکترونیک

آموزش برق و الکترونیک مجتمع فنی تهران

مهندسی برق به عنوان یکی از اصلی ترین شاخه های مهندسی، در آغاز با مکانیک همراه بود و الکترومکانیک خوانده می‌شد، اما با رشد و پیشرفت چشمگیر این حوزه، راه خود را از مکانیک جدا کرد و به عنوان یک رشته مستقل مطرح شد. این رشته شامل حوزه های مختلف از جمله طراحی مدارهای الکترونیکی، طراحی تجهیزات پزشکی برای ثبت سیگنال‌های حیاتی، پردازش سیگنال، کنترل سیستم‌های مکانیکی، مدیریت انتقال و توزیع انرژی شبکه برق رسانی، راه اندازی سیستم‌های دیجیتال و ... است. در حقیقت ، هدف این رشته پاسخ به نیازهای متنوع جهان به صورت الکترونیکی و نرم افزاری و با تکیه بر دانش ریاضی و مهندسی است.

رشته مهندسی برق به طور کلی به گرایش های الکترونیک، مخابرات، کنترل، قدرت و مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) تقسیم می­شود که در زمینه های تخصصی تر دارای ارتباط تنگاتنگی با دیگر رشته های مهندسی همچون کامپیوتر، مواد، مکانیک و ... است. جذابیت بالا و زمینه کاری گسترده این رشته باعث شد که در چند دهه اخیر، برجسته‌ترین استعدادها به این رشته جذب شوند؛ این مسئله به نوبه خود باعث پیشرفت و ارتقای روز افزون دانش بشری در این حوزه شد.

وظایف یک مهندس برق را به سه دسته طراحی، پیاده‌سازی و بهینه‌سازی انواع سیستم‌های موجود تقسیم می­شود که این فرآیند می‌تواند در زمینه‌های مختلفی اجرا شود. مثلا طراحی یک مدار الکترونیکی برای تقویت یک سیگنال فرکانس بالا، پیاده‌سازی آن روی فیبر مدار چاپی و کم‌کردن هزینه‌ی مصرفی برای ساخت مدار و نزدیک‌کردن مدار به تولید انبوه یا طراحی، پیاده‌سازی و بهینه‌سازی یک الگوریتم مخابراتی بی‌سیم.

صنعت برق نقش مهمی را در راه اندازی و کنترل صنایع بزرگ مانند خودروسازی، نفت و گاز و پتروشیمی و... ایفا می کند. از این رو، صنایع بزرگ ایران و جهان نیازمند نیروی کار متخصص و ماهر می باشند. ولی متاسفانه در کشور ما مهندسی برق و الکترونیک از جمله رشته هایی است که فاصله میان کار عملی مورد تقاضای صنعت با مفاهیم تئوری ارائه شده در دانشگاه، زیاد است. از این رو فارغ التحصیلان این رشته نیازمند شرکت در دوره های تخصصی برای تبدیل دانش تئوری خود به تجربه عملی هستند. در همین راستا، دپارتمان برق و الکترونیک بعنوان یکی از قدیمی ترین دپارتمان های مجتمع فنی تهران، اقدام برگزاری دوره های تخصصی به منظور آماده سازی دانش پذیران برای ورود به بازارهای کار داخلی و بین المللی است. بدین منظور، از برترین کارشناسان و متخصصان برای تدوین دوره های متناسب با نیاز روز صنعت ایران و جهان و پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا برای برگزاری دوره های عملی استفاده کرده است. تمامی اساتید دپارتمان آموزش برق و الکترونیک، افرادی با تجربه و دارای تحصیلات بالای دانشگاهی هستند.

دوره ­های برگزار شده در دپارتمان برق و الکترونیک در گروه ­های ذیل طبقه بندی می­شوند:

 

دوره ها

گروه های آموزشی

{{item.title}}
{{item.center}}
آنلاین
آنلاین / حضوری
حضوری
{{item.time}} {{item.sessions}}
{{item.dep}} {{item.group}}
تاریخ شروع {{item.start}}
ظرفیت باقی مانده {{item.capacity}} نفر
{{item.author}}
{{item.cost}} ریال{{item.discount}}
موردی برای نمایش وجود ندارد!
نمایش بیشتر

مقالات

راهنمای کامل خانه‌های‌ هوشمند کی.ان.ایکس (بخش نخست)
۲k

ابزارهای کی.ان.ایکس می‌توانند سیستم نورپردازی، پرده‌ها و درپوش‌های پنجره، سیستم تهویه مطبوع، سیستم امنیتی، مدیریت انرژی، صداها و تصاویر، وسایل الکترونیکی آشپزخانه، صفحات نمایش، سیستم‌های کنترل از راه دور و بسیاری چیزهای دیگر را در خانه هوشمند مدیریت کنند. برخلاف پروتکل‌های اختصاصی (که صرفاً سازنده‌ها از آنها پشتیبانی می‌کنند) کی.ان.ایکس یک استاندارد جهانی و عمومی است که بیش از ۳۰۰ شرکت تولیدی مختلف آن را رعایت کرده و همگی به‌صورت یکپارچه و هماهنگ این سیستم را پیاده می‌کنند.

شنبه ۲۳ دی ۱۴۰۲
ادامه
سیستم اعلام حریق چیست؟
۲k

در این مقاله نگاهی می‌اندازیم به ساختار «سیستم اعلام حریق» و انواع مختلف آن. سیستم اعلام حریق برای هشدار در مورد شرایط اضطراری طراحی شده است تا افراد بتوانند برای محافظت از خود یا دیگران وارد عمل شوند. سیستم‌های اعلام حریق در ادارات، کارخانه‌ها و ساختمان‌های عمومی وجود دارند.

دوشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۲
ادامه
راه‌حل‌های افت ولتاژ آی.سی
۲k

افت ولتاژ چالش مهمی برای طراحی تراشه‌های بهینه‌تر است که در آنها از گره‌های پردازشی پیشرفته استفاده می‌کنند و از سوی دیگر افت ولتاژ ممکن است در برخی موارد باعث خطاهای عملیاتی شود.

شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۲
ادامه