
آینده کلانداده بستگی به توانایی سازمانها در ارزیابی کیفیت دادههای خود دارد. از آنجایی که کسبوکارها بیش از پیش برای تصمیمگیری به کلاندادهها متکی میشوند، باید کیفیت دادههای آنها بالا باشد.
چرا دپارتمان فناوری اطلاعات؟
فناوری اطلاعات ( Information Technology ) همان استفاده از رایانه ها برای ایجاد، پردازش، ذخیره و تبادل انواع داده ها و اطلاعات الکترونیکی است. فناوری اطلاعات معمولا در چارچوب عملیات تجاری استفاده می شود. در واقع فناوری اطلاعات زیر مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT)Information & Communication Technology) (( تلقی می شود. سیستم فناوری اطلاعات یک سیستم اطلاعاتی- ارتباطی یا به عبارت دقیق تر یک سیستم کامپیوتری شامل کلیه سخت افزارها، نرم افزارها و تجهیزات جانبی است که توسط کاربران فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره می شود. بنابر این از محوری ترین دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات می توان به دسترسی سریع و آسان به اطلاعات و تسهیل فعالیت ها بدون در نظر گرفتن فاصله های جغرافیایی اشاره کرد. علاوه بر این با معرفی اینترنت و تجارت الکترونیک و همچنین افزایش مخاطبان اینترنت و ورود آن به زندگی روزمره بشر تحولات وسیعی در زندگی انسان ایجاد شده است از این رو فناوری اطلاعات و ارتباطات منجر به ایجاد فرصت های شغلی زیادی برای فارغ التحصیلان این رشته شده است که بالاترین شمار استخدام را دارد.از شاخه های اصلی فناوری اطلاعات و ارتباطات می توان گروه های مهارت های پایه، وب و برنامه نویسی، امنیت، شبکه و زیرساخت، رباتیک، مجازی سازی، مخابرات، مرکز داده و تجارت الکترونیک را نام برد. از این رو دپارتمان ICT مجتمع فنی تهران با همین رویکرد اقدام به برگزاری دوره های تخصصی در گروه های ذیل نموده است.
آینده کلانداده بستگی به توانایی سازمانها در ارزیابی کیفیت دادههای خود دارد. از آنجایی که کسبوکارها بیش از پیش برای تصمیمگیری به کلاندادهها متکی میشوند، باید کیفیت دادههای آنها بالا باشد.
به خانواده بزرگی بپیوندید که هرساله با طی کردن دورههای مجتمع فنی تهران، مسیر کسب درآمد و تحولآفرینی را برای خود هموار کردهاند. مجتمع فنی تهران دریچه ورود آسان به بازار کار است. با شرکت در دورههای کوتاهمدت مجتمع فنی تهران و دریافت مدارک معتبر و بینالمللی میتوانید با اعتماد به نفس وارد بازار کار شوید و بهسرعت به درآمد مطمئن برسید.
جهش بزرگ بعدی در استفاده از وب که به آن وب ۴.۰ میگویند، شکاف بین رایانه و ذهن را از میان برمیدارد. پیشبینی جسورانه درباره وب ۴.۰ این است که آن را «وب همزیستی» مینامد، یعنی تعاملی مبتنی بر همزیستی بین انسان و ماشین. در آینده هوش مصنوعی بهاندازه کافی پیشرفت خواهد کرد که بتواند افکار ما را تفسیر کند و براساس آن جستجوی موفق در وب انجام دهد.