تعریف هوش تجاری هوش تجاری (Business Intelligence-BI) ترکیبی از تحلیل، دادهکاوی، تصویرسازی، ابزارها و زیرساختهای داده است که به سازمانها در تصمیمگیری بر اساس دادهها کمک میکند. هوش تجاری دادهها را به دانش اجرایی تبدیل میکند و این دانش تصمیمات استراتژیک و کاربردی سازمان را شکل میدهد. ابزارهای هوش تجاری به مجموعه دادهها دسترسی دارند و آنها را تحلیل میکنند و در نهایت یافتههای تحلیلی را در گزارشها، داشبردها، گرافها، نمودارها و نقشهها به نمایش میگذارند تا وضعیت یک سازمان را بهخوبی و با تحلیل دقیق به کاربر نشان دهند.
- از املای صحیح کلمات مطمئن شوید.
- از کلمات کمتری استفاده کنید.
- فقط کلمه کلیدی عبارت مورد نظر خود را جستجو کنید.
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
دپارتمان فناوری اطلاعات و ارتباطات
چرا دپارتمان فناوری اطلاعات؟
فناوری اطلاعات ( Information Technology ) همان استفاده از رایانه ها برای ایجاد، پردازش، ذخیره و تبادل انواع داده ها و اطلاعات الکترونیکی است. فناوری اطلاعات معمولا در چارچوب عملیات تجاری استفاده می شود. در واقع فناوری اطلاعات زیر مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT)Information & Communication Technology) (( تلقی می شود. سیستم فناوری اطلاعات یک سیستم اطلاعاتی- ارتباطی یا به عبارت دقیق تر یک سیستم کامپیوتری شامل کلیه سخت افزارها، نرم افزارها و تجهیزات جانبی است که توسط کاربران فناوری اطلاعات و ارتباطات اداره می شود. بنابر این از محوری ترین دستاوردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات می توان به دسترسی سریع و آسان به اطلاعات و تسهیل فعالیت ها بدون در نظر گرفتن فاصله های جغرافیایی اشاره کرد. علاوه بر این با معرفی اینترنت و تجارت الکترونیک و همچنین افزایش مخاطبان اینترنت و ورود آن به زندگی روزمره بشر تحولات وسیعی در زندگی انسان ایجاد شده است از این رو فناوری اطلاعات و ارتباطات منجر به ایجاد فرصت های شغلی زیادی برای فارغ التحصیلان این رشته شده است که بالاترین شمار استخدام را دارد.از شاخه های اصلی فناوری اطلاعات و ارتباطات می توان گروه های مهارت های پایه، وب و برنامه نویسی، امنیت، شبکه و زیرساخت، رباتیک، مجازی سازی، مخابرات، مرکز داده و تجارت الکترونیک را نام برد. از این رو دپارتمان ICT مجتمع فنی تهران با همین رویکرد اقدام به برگزاری دوره های تخصصی در گروه های ذیل نموده است.
گروه های آموزشی
دوره ها
گروه های آموزشی
مقالات
در آموزش برنامه نویسی، پایتون دارای سرعت پردازشی بیشتری نسبت به سی شارپ است ولی سی شارپ به حافظه بیشتری نسبت به پایتون نیاز دارد.