- یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵
گزارش برگزاری نمایشگاه عکس سیاهوسفید در برج آزادی
گزارش برگزاری نمایشگاه عکس سیاهوسفید در برج آزادی
همزمان با روز جهانی عکاسی، نمایشگاه عکس سیاهوسفید با محوریت برج آزادی، با همکاری نمایندگی ورامین مجتمع فنی تهران و مدیریت ایت مرکز عباس اردستانی و کانون عکس شهرستان، از ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ به مدت یک هفته در محل برج آزادی برگزار شد.
آیین افتتاحیه این نمایشگاه با حضور دکتر معتمدیان، استاندار تهران، دکتر محمدحسین قائد رحمت، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران و جمعی از هنرمندان و استادان برجسته عکاسی ایران از جمله دکتر افشین بختیار، محمد صیاد، حسین رحمانی، امیرعلی جوادیان، اسحاق آقایی، حسن غفاری، پژمان تدین و رسول اولیازاده افتتاح و برگزار شد.
آثار ارائهشده در این نمایشگاه، همگی متعلق به دانشپذیران مجتمع فنی تهران بود و حضور هنرمندان و استادان برجسته عکاسی، فرصتی ارزشمند برای دیدهشدن استعدادها و توانمندیهای دانشپذیران فراهم کرد.
حاضران، بر کمنظیر بودن برگزاری چنین نمایشگاهی با محوریت آثار حرفه ای از دانشپذیران این موسسه تأکید کردند و ابراز امیدواری شد تداوم این رویدادها با حمایت مسئولان، زمینهساز ارتقای سطح کیفی آموزش و شکوفایی بیشتر استعدادهای هنری دانشپذیران مجتمع فنی تهران باشد.





