جستجو برای "{{term}}"
جستجو برای "{{term}}" نتیجه ای نداشت.
پیشنهاد می شود:
- از املای صحیح کلمات مطمئن شوید.
- از کلمات کمتری استفاده کنید.
- فقط کلمه کلیدی عبارت مورد نظر خود را جستجو کنید.
{{count()}} نتیجه پیدا شد. برای دیدن نتایج روی دکمه های زیر کلیک کنید!
نتیجه ای یافت نشد.
{{item.title}}
نتیجه ای یافت نشد.
{{item.title}}
نتیجه ای یافت نشد.
{{item.title}}
نتیجه ای یافت نشد.
{{item.title}}
نتیجه ای یافت نشد.
{{item.title}}
آموزش دوره جامع مدیریت سرمایه گذاری در بازارهای پولی و مالی بین الملل (FX & CFD)
دوره
پیش نیاز ها
- حضور در این دوره نیاز به پیش نیاز خاصی ندارد زیرا سرفصل آن طوری طراحی شده که کلیه نیازمندی های علمی دانشپذیر در این دوره تأمین میشود و در چند ساعت آغازین دوره کلیه مفاهیم مورد نیاز به دانشپذیر انتقال داده خواهد شد. ضمن آنکه شیب یادگیری مطالب به نحوی طراحی شده که در طی دوره علاوه بر تعمیق مطالب از طریق کلاسهای کارگاهی و بررسی Case Study های متنوع، موجب تحکیم محتوای نظری، بسط و توسعه علوم کاربردی و ایجاد خلاقیت در دانشپذیر گردد. اما لازم به ذکر است دانشپذیریانی می توانند به حداکثر کارایی در این دوره دست یابند که:
- 1- به تجارت و علی الخصوص کار در بازار های پولی و مالی و ارزی علاقمند باشند.
- 2- حتی المقدور به زبان انگلیسی در سطح دبیرستان آشنا باشند.
- 3- تا حدودی با ریاضیات و آمار آشنایی داشته باشند (یا حداقل از آن بیزار نباشند).
- 4- بتوانند روابط منطقی بین پدیده های علت و معلولی را درک کنند و توضیح آنرا بسط دهند.
- 5- دارای ذهن تحلیلگر باشند و از حل مسئله لذت ببرند.
سرفصل ها
- مفاهیم نظری مبادله، نظامهای ارزی، مالیه بین الملل و مبادلات بین بانکی
- بازارهای پولی مالی بین الملل، بازیگران این بازارها و نحوه انجام معامله در این بازارها
- مبانی تحلیل تکنیکال و تحلیل خطی بازار
- تحلیل رفتار خریدار/فروشنده و الگوهای شمعی ژاپنی
- الگوهای نموداری
- اندیکاتورها
- طراحی یک برنامه تجارت موفق
- طراحی، آزمون و بهینه سازی استراتژیهای معاملاتی
- تحلیل شاخص های اقتصادی و عوامل بنیادی اثر گذار بر بازارهای پولی و مالی بین الملل
کسب توانایی ها
- در انتهای این دوره دانشپذیریان بر اساس نگرش جامعی که بدست آورده اند، باید تفاوت و تمایز بین بازار سرمایه محلی و بازار سرمایه بین الملل را به خوبی درک کنند و بر اساس همین وجه تمایز قادر باشند کلیه ریسک های سیستماتیک و غیر سیستماتیک ناشی از حضور در یک بازار پولی و مالی بین الملل را به درستی شناسایی کنند و با استفاده از تکنیک ها و ابزارهایی که آموخته اند یک برنامه معاملاتی استراتژیک را تدوین و اجرا کنند. اما بطور اخص می توان توانمندی های حاصل از این دوره را در 5 مرحله به شرح زیر طبقه بندی کرد:
- 1-پس از سپری شدن 5 ساعت از دوره آموزشی، دانشپذیریان باید با اهداف دوره آموزشی کاملاً آشنا شده باشند و علاوه بر آشنایی با مفاهیم کلی، باید مفهوم مبادله را کاملاً درک کرده باشند، تفاوت آن با معامله و سرمایه گذاری را بدانند و با نظام ارز شناور آشنا شده باشند و بتوانند وجه تمایز آن از سایر نظام های ارزی را درک کنند. همچنین باید ساختار بازارهای محلی ارز و نحوه قیمت گذاری ارز در این بازارها را بدانند و علاوه بر آن مکانیزم تعیین نرخ مبادله بین بانکی بین الملل و مفاهیمی همچون آربیتراژ ارز و بهره را درک کرده باشند.
- 2-پس از سپری شدن 11 ساعت از دوره آموزشی، دانشپذیریان باید بر مفاهیم، عبارات و اصطلاحات مورد استفاده در سکوی معاملاتی (Platform) کارگزار کاملاً مسلط شده باشند و محاسبات عددی مربوط به مدیریت سرمایه و مدیریت معاملات را به راحتی درک کنند و در ورود به بازار (باز کردن پوزیشن) و خروج از بازار (بستن پوزیشن) هیچ مشکلی نداشته باشند.
- 3- پس از سپری شدن حدود 40 ساعت از دوره آموزشی، دانشپذیریان باید بتوانند بطور کامل نوسانات قیمت بازار را تحلیل کنند، روند نوسانات بازار را بر پایه آن بخش از ابزارهای تحلیل تکنیکال که آموختهاند پیش بینی کنند، بهترین قیمت و زمان را برای انجام معامله تعیین کنند و در زمان مناسب اقدام به انجام معامله کنند. همچنین در این مقطع دانشپذیر باید بتواند نقطه خروج مناسب را بر پایه حد سود یا حد ضرر تعیین کند و به موقع از بازار خارج شود.
- 4-پس از سپری شدن حدود 60 ساعت از دوره آموزشی، دانشپذیریان باید بتوانند برای معاملات آتی خود استراتژی طراحی کنند، آنرا بیازمایند و اصلاح کنند و در نهایت یک پلن معاملاتی بهینه بنویسند. در پایان هر معامله نیز ژورنال مربوط به آنرا تکمیل نمایند و بر اساس نتایج، استراتژی خود را اصلاح کنند یا تغییر دهد.
- 5-در پایان دوره آموزشی علاوه بر کلیه موارد مذکور، دانشپذیر باید بتواند شاخص های اقتصادی کشورهای مختلف را از Global Calendar استخراج کند، گزارشات و پیش بینی های آنها را مطالعه و تحلیل کند، نحوه اثر گذاری آنها بر ارزها را شناسایی کند و برنامه مدیریت بحران تدوین کند. همچنین دانشپذیر باید بتواند پیوندی بین استراتژی تکنیکال و شاخص های اقتصاد کلان هر کشور برقرار کند و یک استراتژی معاملاتی جامع ارائه دهد.
بازار کار
- 1- مشاوران، کارشناسان، کارشناسان ارشد و مدیران امور بین الملل و عملیات ارزی و دپارتمان سرمایه گذاری بانک ها و موسسات مالی و اعتباری.
- 2- تحلیلگران و معامله گران بازارهای سرمایه، پولی و مالی بین الملل (FOREX & CFD)
- 3- فعالان بازار فلزات گرانبها، فلزات رنگین، کالا، انواع اقلام انرژی، شیمیایی و پتروشیمیایی.
- 4- معامله گران منفرد (Sole-Traders) و کلیه فعالان اقتصادی که به دنبال موقعیت های سرمایه گذاری جانشین با بازار سهام هستند.
- 5- کلیه محققین و فعالین بخش اقتصاد ملی اعم از دولتی و خصوصی.
- 6- سرمایه گذاران دولتی، موسساتی و اشخاص حقیقی که به دنبال جایگزینی برای سرمایه گذاری در دوران رکود بازارهای مالی داخلی هستند.
اطلاعات درس
درباره استاد
عرفان معتضد
کلاس ها
کلاس #330016
مرکز : پارک ساعی
تاریخ شروع : ۰۸-۰۹-۱۴۰۳
پنجشنبه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۴:۰۰
کلاس #330788
مرکز : نیاوران
تاریخ شروع : ۱۰-۱۲-۱۴۰۳
جمعه از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۹:۰۰
کلاس #330647
مرکز : سعادت آباد (مرکزی)
تاریخ شروع : ۰۴-۰۹-۱۴۰۳
یکشنبه از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰
سه شنبه از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰