- از املای صحیح کلمات مطمئن شوید.
- از کلمات کمتری استفاده کنید.
- فقط کلمه کلیدی عبارت مورد نظر خود را جستجو کنید.
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
{{item.title}}
آموزش FPGA
دوره
FPGA یا field programmable gate array تراشههای نیمهرسانایی هستند که از تعداد زیادی جزء کوچک الکترونیکی به نام بلوک منطقی ساخته شدهاند و همان طور که از نام آنها برمیآید، یک تراشه قابل برنامهریزی هستند. اصلیترین تمایز FPGA با موارد قبل این است که در این حالت، تراشه یک ساختار خام دارد و شما میتوانید ساختار و معماری و نحوه ارتباطات بین گیتهای منطقی را خودتان تعریف کنید. نتیجه این تمایز این میشود که FPGA یک برد از پیش آماده نیست، بلکه با انتخاب و طراحی کاربر، میتواند مثل یک مدار الکترونیکی ساده یا یک واحد پردازش سیگنال و یا حتی مثل یک CPU عمل کند. از طرفی FPGA قابلیت برنامهریزی مجدد را نیز دارد که دست طراح را برای انجام تغییرات باز میگذارد. شرکت در دوره FPGA برای افرادی که علاقه مند به فعالیت در حوزه های دیجیتال و طراحی سخت افزارهای دیجیتالی هستند، سودمند خواهد بود و چشم انداز تازه ایی را برای علاقه مندان به فعالیت در حوزه های پیشرفتهتر همچون پردازش سیگنال، رباتیک ، سیستمهای محاسبات حجیم و ... پیش روی علاقه مندان خواهد گشود.
پیش نیاز ها
- آشنایی با انواع مدارات منطقی
سرفصل ها
- آشنایی با FPGAها و زبان های توصیف سخت افزاری
- انواع داده ها
- انواع عملگرها و خاصیت ها
- آشنایی با ساختار کدنویسی
- روش های شبیه سازی
- عبارت های concurrent
- عبارت های sequential
- سیگنال ها و متغیرها
- مدارات ترتیبی سنکرون
- Package & Component
- Function & Procedure
- ادوات جانبی
- ارتباط های سریال
- IP Core
کسب توانایی ها
- بعد از اتمام این دوره، دانشپذیران با ساختار FPGAها و تفاوت آن ها با میکروکنترلرها آشنا شده و قادر به کدنویسی و شبیه سازی در محیط نرم افزار ISE 14.7 خواهند بود. همچنین مهارت لازم برای پیاده سازی انواع مدارات دیجیتالی ترتیبی و ترکیبی را کسب خواهند کرد. در نهایت قادر به پیاده سازی انواع ارتباطات سریال، ارتباط با سایر ادوات جانبی و استفاده از IP Core ها در طراحی ها خواهند بود.
بازار کار
- تراشه های FPGA دارای قدرت و سرعت بالا در انجام محاسبات پیچیده و همچنین توان مصرفی پایین هستند. اما به دلیل اینکه مانند میکروکنترلر ها واحدهای جانبی متعددی رادر اختیار کاربر قرارنمی دهند، استفاده از آن ها هزینه بر بوده و دارای قیمت بالایی هستند. از این رو، در کاربردهای نظامی همچون مخابرات، هوا فضا و ... که سرعت و کارایی سیستم، حرف اول را می زند و هزینه اهمیت چندانی ندارد، عمدتا از FPGA استفاده می کنند. پس مسلما این صنایع نیازمند متخصصین با دانش کافی در حوزه FPGA جهت انجام پروژه های مختلف خواهند بود.