جستجو برای "{{term}}"
جستجو برای "{{term}}" نتیجه ای نداشت.
پیشنهاد می شود:
  • از املای صحیح کلمات مطمئن شوید.
  • از کلمات کمتری استفاده کنید.
  • فقط کلمه کلیدی عبارت مورد نظر خود را جستجو کنید.
{{count()}} نتیجه پیدا شد. برای دیدن نتایج روی دکمه های زیر کلیک کنید!
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دپارتمان ها، اخبار، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، اخبار، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، مقالات، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، اخبار، صفحات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}
نتیجه ای یافت نشد.
سایر نتیجه ها (دوره ها، دپارتمان ها، اخبار، مقالات) را بررسی کنید.

{{item.title}}

{{item.caption}}
{{item.datetime}}
  • دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳
۱۰۸

برنامه نویسی اندروید با سی شارپ زامارین

برنامه نویسی اندروید با سی شارپ زامارین

با ورود موبایل‌های هوشمند به دنیای تکنولوژی، انقلاب بزرگی در این صنعت شکل گرفت. در این میان سیستم عامل اندروید به دلیل متن باز بودن و در اختیار داشتن بیشترین سهم از بازار بیشتر مورد توجه برنامه نویسان قرار گرفته است. در سال‌های اخیر به لطف پروژه مونو و برنامه نویسی سی شارپ این امکان برای برنامه نویسان مهیا گردید که به این عرصه ورود پیدا کنند. بعد از چند سال از تولد، این پروژه به قدری بلوغ رسید که شرکت زامارین توسط مایکروسافت خریداری شد و به صورت رایگان و متن باز در دسترس توسعه دهندگان قرار گرفت.

حال زامارین قادر است ۱۰۰ درصد SDK اندروید را به صورت native پیاده سازی نماید و شانس اول توسعه برنامه‌های اندرویدی توسط برنامه نویسان سی شارپ باشد. به وسیله زامارین و با استفاده از آن می‌توان  اپلیکیشن‌های چند پلتفرمی موبایل ایجاد نمود، بر خلاف اندروید استودیو که در آن با زبان جاوا و کاتلین می‌توان به ساخت برنامه‌های اندرویدی پرداخت. در این مقاله تلاش کردیم تا به برنامه نویسی اندروید با سی شارپ زامارین پرداخته و نکات مهم پیرامون آن را به شما شرح دهیم.

معرفی زامارین در برنامه نویسی سی شارپ

زامارین در واقع یک فریم ورک چند پلتفرمی توسعه موبایل همانند فلاتر به حساب آمده که در حال حاضر به همراه visual stadio 2019 برای ویندوز و مک os ارائه شده است. این چهارچوب یک پوشش دهنده برای آی‌پی‌های بومی و ابزار توسعه اندروید بوده و لذا هر کاری که بتوان در جاوا و کاتلین برای برنامه نویسی اندروید انجام داد، می‌توان در زامارین نیز با استفاده از زبان سی شارپ پیاده‌سازی نمود. در واقع این تنها زبان سی شارپ نبوده که در زامارین برای توسعه اپلیکیشن مورد استفاده و کاربرد است. علاوه بر سی شارپ، زبان اف شارپ نیز در زامارین کاربرد دارد به طوری که برنامه نویسی c# را به یک برنامه نویسی عالی و بهینه تبدیل می‌کند.

مزایای برنامه نویسی اندروید با سی شارپ زامارین

برنامه نویسی سی شارپ با زامارین مزایای متعددی به همراه دارد که در ادامه مطلب به بررسی آنها می‌پردازیم.

زبان برنامه نویسی آشنا

زبان برنامه نویسی سی شارپ یکی از زبان‌های آشناست که اگر قبلاً با آن کار کرده باشید، نیازی به یادگیری زبان جدید مانند جاوا یا کاترین برای توسعه اندروید ندارید. این امر زمان و تلاش برای شروع توسعه اپلیکیشن‌های اندرویدی را کاهش می‌دهد. مهارت‌های موجود در سی شارپ به وسیله زامارین مستقیماً قابل انتقال به توصیه اندروید هستند. این شامل درک ساختار زبان، مفاهیم شی‌گرایی و الگوهای طراحی می‌شود. اگر قبلاً با محصولات مایکروسافت کار کرده‌اید، استفاده از سی شارپ و زامارین می‌تواند یکپارچگی بهتری با سایر ابزارها و سرویس‌های مایکروسافت فراهم آورد.

به اشتراک گذاشتن کد

اشتراک گذاشتن کد یکی از مزایای بسیار مهم استفاده از سوی شارپ زامارین است. زامارین به شما این امکان را داده که بخش قابل توجهی از کد را بین پلتفرم‌های مختلف به اشتراک بگذارید. با نوشتن کد یک بار و استفاده از آن در چندین پلتفرم زمان توسعه را به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. تغییرات و به روز رسانی‌ها فقط یک بار در کد مشترک اعمال می‌شوند و در تمام پلتفرم‌ها منعکس می‌گردند.

همین امر باعث سهولت نگهداری خواهد شد. اشتراک کد در برنامه نویسی سی شارپ باعث می‌شود عملکرد برنامه در پلتفرم‌های مختلف یکسان‌تر باشد. در نهایت با داشتن کد مشترک می‌توانید تست‌های واحد را یک بار بنویسید و برای تمام پلتفرم‌ها استفاده کنید. این ویژگی و مزیت در دوره Programming with Python هم به چشم می‌خورد.

عملکرد نزدیک به کد بومی

از دیگر مزایای قابل توجه استفاده از برنامه نویسی سی شارپ زامارین در اندروید نزدیک به کد بومی بودن آن است. بدین معنی که زامارین کد سی شارپ را مستقیماً به کد ماشین بومی برای پلتفرم اندروید تبدیل می‌کند. این بر خلاف برخی فریم‌ورک‌های چند پلتفرمی است که از رویکرد مفصل یا پل استفاده می‌نمایند. زامارین اجازه می‌دهد مستقیماً به آی پی دسترسی مستقیمی داشته باشد که منجر به عملکرد بهتر برای انجام وظایف خاص پلتفرم خواهد شد. زامارین سربار اجرایی را کاهش می‌دهد که منجر به پاسخگویی سریع‌تر می‌گردد. در نهایت بسیاری از برنامه های زامارین عملکردی نزدیک به برنامه‌های بومی جاوا یا کاتلین نشان می‌دهند.

استفاده از ابزارهای توسعه قدرتمند

همانگونه که در دوره برنامه نویسی ++c از ابزارهای توسعه قدرتمند استفاده می‌شود، در برنامه نویسی سی شارپ هم استفاده از این ابزارها خالی از لطف نبوده و بسیار مفید و سودمند است. محیط توسعه visual studio نه در این زمینه یکپارچگی قدرتمندی را ایجاد می‌کند.

تفاوت برنامه نویسی سی شارپ با جاوا

سی شارپ یک زبان برنامه‌نویسی شی گرا به حساب آمده که توسط شرکت مایکروسافت در سال ۱۳۷۹ توسعه داده شد. مشابه جاوا، سی شارپ نیز در اصل از زبان ++c شکل گرفته شده است که این مسئله باعث شده که شباهت‌های بسیاری بین دو زبان سی شار و جاوا به وجود آید. هر دو زبان از پایه نحوه یکسانی استفاده می‌کنند.

 به این معنی که این دو زبان به طور موثر واژه شناسی و ساختار یکسانی را به کار می‌گیرند و هر دو زبان جاوا و سی شارپ شی گرا بوده و اشیا را از طریق کلاس‌ها توصیف می‌نمایند. شی گرایی یک رویکرد ماژولار در برنامه نویسی است که امکان استفاده مکرر از بریده‌هایی از کدهای یکسان را فراهم می‌آورد. تفاوت‌های سی شارپ با جاوا در استفاده از delegate ها، رویکرد آن در گوش دادن به رویدادها ویژگی‌های مجازی در مقابل نهایی ارسال محتوا و موارد دیگر خواهد بود.

برنامه نویسی c# دپارتمان ICT شعبه مرکزی مجتمع فنی تهران

در مجتمع فنی تهران دوره‌های مختلفی برگزار می‌گردد که دوره برنامه نویسی سی شارپ جزء مهمترین و برترین آنهاست. این دوره به صورت آنلاین، حضوری و ترکیبی از هر دو تشکیل می‌شود که هر کدام ویژگی‌های منحصر به فردی دارند و همین امر موجب شده تا مهارت آموز بتواند هر کدام را که متناسب با نیازش است انتخاب کند. یکی دیگر از ویژگی‌های این دوره همانند دوره Django  در آموزشگاه مجتمع فنی تهران پروژه محور بودن و ساختار محتوایی فوق العاده است.

به طوری که پس از یادگیری مباحث تئوری بر روی پروژه‌ای کار شده تا تسلط بر مفاهیم آسان‌تر شود. این آموزشگاه از مدرسین متخصص و همچنین تجهیزات و امکانات پیشرفته‌ای بهره می‌برد و در اختیار مهارت آموزان قرار می‌دهد. پس از پایان دوره و کسب نمره قبولی در آزمون مدرک بین المللی و دو زبانه به مهارت می‌گردد. به دلیل دو زبانه و بین المللی بودن این مدرک افراد می‌توانند در خارج از کشور کسب و کاری داشته باشند و به کار فریلنسری مشغول شده و دارای درآمدهای دلاری شوند.

سوالات متداول

در این بخش تلاش کردیم تا سوالات پر تکرار شما را در مبحث برنامه نویسی اندروید با سی شارپ زامارین پاسخ دهیم. همچنین در صورت نیاز به مشاوره رایگان در خصوص شرکت در کلاس آموزش برنامه نویسی سی شارپ میتوانید با شماره تلفن ... ارتباط برقرار نمایید.

زبان برنامه نویسی Xamarin چیست و چه مزایایی دارد؟

Xamarin یک فریم‌ورک برای توسعه اپلیکیشن‌های موبایل چند پلتفرمی است که از C# استفاده می‌کند. مزایای آن شامل اشتراک کد بین پلتفرم‌ها، دسترسی به API‌های بومی و عملکرد نزدیک به برنامه‌های بومی است.

تفاوت بین Xamarin.Forms و Xamarin.Native چیست؟

Xamarin.Forms برای ایجاد رابط کاربری مشترک بین پلتفرم‌ها استفاده می‌شود، در حالی که Xamarin.Native (Xamarin.iOS و Xamarin.Android) برای توسعه رابط کاربری اختصاصی هر پلتفرم به کار می‌رود.

پیش نیاز این دوره آموزشی چیست؟

اگر در برنامه نویسی سی شارپ و دات نت دانشی ندارید و می خواهید دوره آموزش برنامه نویسی اندروید با زامارین را ببینید و یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم ابتدا دوره آموزش برنامه نویسی سی شارپ را مشاهده نمایید.

اهداف آموزش برنامه نویسی اندروید با سی شارپ - زامارین بخش اول چیست؟

برنامه نویسی اندروید با c#

این دوره برای چه کسانی مفید است؟

در واقع این دوره برای دات نت کارهایی است که به برنامه نویسی اندروید نیز علاقه مند هستند.

از چه ابزار ها و نرم افزار هایی در این دوره استفاده می شود؟

ویژوال استودیو

امکان سوال از مدرس وجود دارد؟

امکان سوال از مدرس در بخش گفتگو ها مهیا است همچنین در صفحه پروفایل مدرسین شبکه های اجتماعی آنها جهت تعامل قرار دارد.

پربازدیدترین مقالات