- دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
اهمیت یادگیری مکاتبات تجاری به زبان انگلیسی
دوره مکاتبات تجاری به زبان انگلیسی
میتوان گفت داد و ستد از ابتداییترین فنونی بود که انسان فراگرفت و پیشرفت وی در علم و فنآوری به تدریج روشها و اصول داد و ستد را دگرگون ساخت. بهعنوان مثال، با اختراع پول مبادلات کالا به کالا جای خود را به معاملات پولی داد، اما یقیناً ابداع بازرگانی بینالمللی مرهون رونق صنعت دریانوردی و دسترسی به بازارهایی در آن سوی مرزها بود. تجارت خارجی امروزه وامدار پیشرفتهای بشر در حوزههایی همچون بانکداری، صنعت بیمه، حمل ونقل و بهخصوص ارتباطات است.
بدیهی است که رکن اصلی بازرگانی بینالمللی ایجاد ارتباط بین دو شخص حقوقی است که یک طرف خریدار و طرف دیگر فروشنده است. اگرچه با پیشرفت فنآوریهای ارتباطی ممکن است چنین تلقی شود که دیگر نیاز چندانی به مکاتبه نیست، اما تبادل اسناد مکتوب بین فروشنده و خریدار همچنان جزو جداییناپذیر یک معامله خارجی است.
از آنجایی که مکاتبات بازرگانی بینالمللی غالبا به زبان انگلیسی هستند، پیشنیاز فراگیری فنون و روشهای مکاتبات بازرگانی، تسلط کامل به زبان انگلیسی، بهویژه مهارتهای نوشتاری خواهد بود.
چنانچه در یکی از رشتههای بازرگانی تحصیل میکنید یا در نظر دارید در بخش بازرگانی یک شرکت، سفارت خارجی یا شرکت ایرانی مرتبط با بازرگانی خارجی کار کنید، گذراندن این دوره قطعاً رزومه کاری شما را غنیتر میکند و نسبت به سایر داوطلبان امتیاز بالاتری خواهید داشت.
در این دوره شما ضمن آشنایی با اصول و روشهای نگارش نامههای اداری و رسمی و همچنین واژگان و اصطلاحات متداول در این حوزه، با مراحل یک خرید خارجی از قبیل استعلام، سفارش خرید، پرداخت، حمل کالا و اصطلاحات بازرگانی بینالمللی (Inco Terms) آشنا میشوید و شیوه مکاتبه مرتبط با هر کدام از این مراحل را خواهید آموخت.
سرفصل برخی از مطالبی که در این دوره میآموزید به شرح ذیل است:
2. LETTER FORMAT
3. REQUEST LETTERS
4. REPLIES
5. CLAIMS AND ADJUSTMENTS
6. SOCIAL BUSINESS LETTERS
7. EMPLOYMENT CORRESPONDENCE
علی مطلبی، مدرس دوره مکاتبات بازرگانی گروه انگلیسی مجتمع فنی تهران
شماره تماس: 02122369163 و 09021703655 و 0212729