آموزش زبان ترکی استانبولی
آموزش زبان ترکی استانبولی
زبان ترکی پنجمین زبان رایج در جهان است. این به آن معنی است که آموزش زبان ترکی استانبولی، کلید ورود به کشورهای بسیاری برای هنرجویان عزیز میباشد. در حال حاضر این زبان شیرین با بیش از 300 میلیون سخنگو در حدود 100 کشور جهان تدریس میشود. زبان ترکی یک زبان آوایی است؛ لذا نحوه نگارش و گفتار آن یکسان است. این مسئله یادگیری آن را ساده تر میکند. هنرجویان میتوانند با آموزش زبان ترکی استانبولی، به عنوان مترجم در کنار تجار و سازمانها حضور داشته باشند. همچنین آموزش این زبان برای مهاجرت و اشتغال در ترکیه ضروری است. شایان ذکر است که دوره کاملی برای آموزش ترکی استانبولی توسط گروه ترکی دپارتمان زبان مجتمع فنی تهران ارائه میشود.
کاربرد و مزایای آموزش زبان ترکی استانبولی
ترکیه کشوری نزدیک به ایران است. این اهمیت جغرافیایی موجب پدید آمدن روابط بسیاری بین دو کشور شده. لذا اهمیت آموزش زبان ترکی استانبولی برای کسانی که در روابط بین المللی و تجاری بین ایران و ترکیه نقش دارند افزایش یافته است. یکی از دیگر مزایای روابط بین دو کشور این است که با پاسپورت ایران، متقازیان نیازی به اخذ ویزا جهت سفر به این کشور را ندارند. تمامی موارد ذکر شده باعث سوق پیدا کردن اشخاص بسیاری به سمت ترکیه به منظور کار و تجارت میشود.
اما لازمه سفر به این کشور، آموزش زبان ترکی است. زبان ترکی استانبولی از زبانهای شاخه اوغوز به شمار میرود. اگر به بررسی موقیت جغرافیایی در ریشه این زبان بپردازید، متوجه منطقه جنوب غربی خواهید شد. زبان ترکی استانبولی در حال حاضر در کشورهای ترکیه، قبرس شمالی، قسمتهایی از عراق، یونان، بلغارستان، جمهوری مقدونیه، آلبانی و بخشهایی از اروپای شرقی کاربرد دارد. به صورت کلی برخی از مزایای آموزش زبان ترکی عبارتند از:
- برقراری ارتباط با مردمان چندین کشور جهان
- امکان مهاجرت به کشورهای ترک زبان، مخصوصا ترکیه
- امکان سفر و تجارت آسان با بسیاری از کشورها
- فرصت اشتغال به عنوان مترجم و مدرس زبان ترکی استانبولی
شاخههای زبان ترکی
زبان شیرین ترکی، شاخههای بسیاری دارد. مردمان هر منطقه در سراسر جهان، به یکی از شاخههای اصیل این زبان مشغول به صحبت هستند. مهمترین و پر طرفدارترین شاخه زبان ترکی نیز ترکی استانبولی میباشد. اغلب هنرجویان برای هر اقدام یا مزیتی که آموزش زبان ترکی دارد، ترکی استانبولی را انتخاب میکنند. توصیه میشود برای یادگیری بهتر زبان ترکی استانبولی، استراتژی و آموزشگاه مناسب و معتبری انتخاب کنید. این مسئله موجب جلوگیری از مشکلات احتمالی بابت مدرک زبان شما خواهد شد.
بهترین کتابهای آموزش زبان ترکی استانبولی
کتابهای آموزشی متعددی برای یادگیری زبان ترکی وجود دارد. 3 کتاب برجسته که توسط مدرسین در ایران نیز تدریس میشوند، کتاب Hitit، کتاب Istanbul و کتاب Yedi iklim هستند. کاملترین و جامعترین کتاب آموزش زبان ترکی استانبولی کتاب Hitit است. در صورت آموزش درست زبان ترکی استانبولی با این کتاب، میتوانید آمادگی لازم برای قبولی در آزمون Tomer را به دست آورید. کتاب جذاب Hitit هم اکنون در دورههای آموزشی زبان ترکی مجتمع فنی تهران تدریس میشود.
این کتاب دارای تاییدیه از طرف مرکز تحقیقات و کاربرد زبان ترکی و زبانهای خارجی دانشگاه آنکارا میباشد. به نقل از این سازمان معتبر، کتاب Hitit برای هنرجویان ترک زبان و غیر ترک زبان مناسب است. این کتاب دارای 3 جلد بوده و در سطوح A، B و C تدریس میشود. به عبارتی آموزش 0 تا 100 زبان ترکی را در بر میگیرد. بایستی بدانید که دورههای آموزشی همکام با این کتاب، فرصت مهاجرت کاری به ترکیه را برای هنرجویان به ارمغان میآورد. پس یکی از ملاکهای کلاس زبان ترکی مناسب، تدریس بهترین کتاب آموزشی است.
آیا یادگیری زبان ترکی استانبولی سخت است؟
یادگیری زبان ترکی استانبولی برای فارسی زبانان دشوار نیست. کلمات ترکی مانند زبان فارسی متصل هستند. این نکته یکی از دلایل سهل شدن آموزش زبان ترکی برای فارسی زبانان است. عموما در زبانهایی مانند زبان انگلیسی، برای ساخت جمله از حروف اضافه استفاده میشود. این قائده در زبان ترکی استانبولی متفاوت است. در این زبان شیرین، جای مفعول، فاعل و صفت تقریبا مشابه فارسی است. لذا جمله سازی در زبان ترکی برای فارسی زبانان سهلتر است.
یک نکته مهم که در آموزش زبان ترکی استانبولی میآموزید این است که در ترکی، کلمات یک جمله با الصاق پسوند و پیشوند ساخته میشوند. شایان ذکر است که در زبان ترکی هارمونی مسوط وجود دارد. به عبارتی میتوان حروف صدا دار را در این زبان تغییر داد. همچنین این حروف صدا دار را میتوان به انتهای کلمه افزود. این مسئله در بسیاری مواقع، به منظور بیان بهتر کاربرد دارد. در واقع دستور زبان در ترکی به شما امکان تلفظ دقیق تر و راحت تری می دهد. به دلیل وجود چنین مزایایی در زبان ترکی، فارسی زبانان می توانند لهجه ترکی خود را به صورت راحت تری تقویت کنند و سریع تر به سطح advanced برسند.
نکات و دلایل مهم آسانی آموزش زبان ترکی برای فارسی زبانان
همانطور که گفته شد، آموزش زبان ترکی استانبولی برای فارسی زبانان به دلایل متعددی آسان است. این سختی نسبت به انگلیسی زبانها و برخی زبانهای دیگر بالاتر میباشد. به صورت کلی سختترین بخش در آموزش ترکی، تلفظ برخی کلمات است. علت این مسئله وجود 8 حرفصدا دار در این زبان ترکی است. تنها 3 مورد از حروف صدادار ترکی در زبان فارسی وجود ندارند. برخی از دلایل آسانی یادگیری زبان ترکی برای فارسی زبانان عبارتند از:
- پیروی زبان ترکی از قواعد ثابت
- املای ساده در کنار استثناهای کم در گرامر
- به دلیل نگارش با حروف لاتین، آموزش نگارش در زبان ترکی ساده است.
تفاوت زبان ترکی استانبولی و آذری چیست؟
یکی از سوالات متداول هنرجویان آموزش زبان ترکی، تفاوت ترکی استانبولی و آذری است. در خصوص پاسخ به این سوال بایستی بدانید که با بررسی گذشته و ریشه این دو گویش متوجه یکی بودن ریشه آن ها می شوید. در واقع دستور زبان یا گرامر در هر دو گزینه آذری و ترکی استانبولی تقریبا یکسان است و لقات محدودی با هم تفاوت دارند. نکته حائز اهمیت آن است که به پشتوانه تشابه این دو زبان اصیل، هنرجویانی که به آذری مسلط باشند؛ بسیار سریع تر می توانند زبان ترکی استانبولی را فرا بگیرند. با توجه به فرصت های بسیار زیاد در رابطه با آموزش ترکی استانبولی، یادگیری این زبان نیز برای آذری زبان های علاقه مند به کار و زندگی در ترکیه توصیه می شود.
اهمیت آموزش زبان ترکی استانبولی برای تحصیل در ترکیه
آموزش زبان ترکی استانبولی و شرکت در کلاسهای آموزش زبان ترکی برای متقاضیان مهاجرت تحصیلی به کشور ترکیه اهمیت ویژهای دارد. متقاضیان تحصیل در ترکیه به پشتوانه یادگیری زبان ترکی میتوانند در دانشگاههای معتبر این کشور اقدام به تحصیل نمایند. توجه داشته باشید که بهترین دورههای آموزشی در بهترین رشتههای دانشگاهی ترکیه به زبان ترکی هستند. همچنین برای تحصیل در مقاطع مختلف در این کشور بایستی به زبان ترکی مسلط باشید. تحصیل در ترکیه به دلایل مختلفی محبوبیت بالایی بین دانشجویان دارد. برخی از این دلایل عبارتند از:
- هزینه پایین تحصیل در ترکیه نسبت به بسیاری از کشورها
- هزینه زندگی پایینتر نسبت به بسیاری از کشورها
- امکان راحت تر اخذ اقامت دائم ترکیه
- امکان تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم و حتی تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری در این کشور
- پذیرش و بورسیه تحصیلی آسانتر نسبت به بسیاری از کشورهای جهان
همانطور که ذکر شد، تحصیل در کشور ترکیه مزایای بسیاری را عاید دانشجویان خارجی میکند. از طرفی برای تحصیل یا کار در این کشور، متقاضی بایستی به زبان ترکی استانبولی مسلط باشد. وجود مدرک زبان معتبر برای متقاضی، شانس بیشتری جهت اقامت در این کشور به ارمغان میآورد. همچنین با تسلط به این زبان میتوانید به کار حین تحصیل در ترکیه نیز بپردازید و مخارج تحصیل خود را پوشش دهید. در صورتی که زمان کمی برای مهیا کردن شرایط خود دارید؛ میتوانید در کلاسهای فشرده آموزش زبان ترکی شرکت کنید. این مسئله موجب اخذ مدرک معتبر و تسلط به زبان ترکی در زمان کوتاهتری خواهد شد. همچنین شرکت در دوره آنلاین آموزش زبان ترکی نیز توصیه میشود.
آزمونهای ورودی برای تحصیل در ترکیه
متقاضیان تحصیل در ترکیه بایستی در آزمون ورودی دانشگاه مورد نظر خود نمره قبولی را اخذ کنند. این آزمون بر اساس دانشگاه و رشته مورد نظر متفاوت خواهد بود. به صورت کلی این آزمونها به زبان ترکی برگزار میشوند. اما آزمونهایی نیز بسته به دانشگاه به زبان انگلیسی هستند. توجه داشته باشید که تحصیل در ترکیه به زبان ترکی، از کیفیت بالاتری نسبت به تحصیل به زبان انگلیسی برخوردار است. مهمترین آزمونهای ورودی در دانشگاه های ترکیه عبارتند از:
- آزمون YOS ترکیه
- آزمون SAT ترکیه
- آزمون ALES ترکیه
آزمونهای YOS و SAT برای ورود به دانشگاههای ترکیه
قبل از هر چیزی بایستی یادآور شویم که بهترین آموزش زبان ترکی در موسسه تخصصی آموزش زبان ترکی وجود دارد و آموزشهای عمومی چندان به کار مهاجرت به ترکیه نمیآیند. همچنین آموزش زبان ترکی با مدرک بین المللی برای متقاضیان حائز اهمیت است. آزمون YOS برای جذب دانشجویان خارجی به دانشگاههای ترکیه برگزار میشود. این آزمون برای متقاضیانی است که قصد تحصیل در رشتههای پزشکی، حقوق، روانشناسی، داروسازی و مهندسی مکانیک را دارند. این آزمون شامل 80 سوال است. در این آزمون 45 سوال مرتبط با سنجش IQ به عبارتی سوالات عمومی و هوش، و 35 سوال در خصوص ریاضیات وجود دارد. آزمون SAT ترکیه نیز یک آزمون استاندارد برای جذب متقاضیان تحصیل در سطوح کارشناسی و کالج است.
کشورهایی مانند آمریکا و انگلستان نیز برای متقاضیان خود از این آزمون استفاده میکنند. شایان ذکر است که برای تحصیل در رشتههای پزشکی در ترکیه بایستی در این آزمون نمره قبولی را کسب نمایید. مطرحترین دانشگاههای ترکیه میزبانان این آزمون هستند. یکی از این دانشگاهها، دانشگاه حاجت تپه ترکیه میباشد. آزمون SAT سطح درک مطلب متقاضی و توانایی محاسباتی آن را در ریاضیات میسنجد. هدف از این آزمون ارزیابی استعداد تحصیلی و عمومی متقاضیان است. مدت اعتبار گواهی قبولی در این آزمون 5 ساله بوده و نمره لازم برای قبولی درآن 800 است. این آزمون 6 بار در سال برگزار میشود. برخی از مواردی که در آزمون SAT ترکیه وجود دارند عبارتند از:
- سوالات چند گزینهای شیمی، فیزیک، زمین شناسی، زیست، اقتصاد، جامعه شناسی
- نگارش و آزمون زبان
- هندسه، آمار و ریاضیات
- خواندن، تحلیل و نگارش متون
آزمون ALES ترکیه جهت اقامت و تحصیل در این کشور
آزمون ALES برای طبقه بندی و توزیع دانشجویان در ترکیه برگزار میشود. این آزمون لازمه اصلی تحصیل در ترکیه در مقطع دکترا و کارشناسی ارشد است. همچنین متقاضیانی که قصد تحصیل در دانشگاههای دولتی ترکیه را دارند نیز بایستی در این آزمون شرکت کرده و درآن قبول شوند. این آزمون دو بخش محاسباتی و کلامی را در بر میگیرد. در بخش اول این آزمون سواد و دانش علمی دانشجو در زمینه هندسه، ریاضی و هوش سنجیده میشود. در بخش دوم نیز مفاهیم، معانی و ترجمه ادبیات در نظر گرفته شده است. آزمون 150 دقیقه ای ALES دارای 100 سوال شامل 50 سوال عمومی و 50 سوال محاسباتی میباشد.
آزمون TÖMER ترکیه جهت اقامت و تحصیل در این کشور
آزمون TÖMER معتبر ترین مدرک زبان ترکی میباشد. قبولی در این آزمون برای ورود به دانشگاههای دولتی ترکیه برای دانشجویان الزامی است. چرا که زبان آموزش در این دانشگاهها ترکی است. حتی زبان این آزمون مهم نیز ترکی میباشد. به عبارتی بدون تسلط کافی به زبان ترکی استانبولی امکان شرکت در این آزمون را نخواهید داشت. در صورتی که دانشجو تمایل به تحصیل به زبان انگلیسی در دیگر دانشگاهها داشته باشد نیاز به مدرک تافل دارد.
هدف آزمون TÖMER تعیین سطح زبان ترکی است. این آزمون توسط دانشگاه به صورت روزانه یا هفتگی برگزار میشود. مدرک قبولی نیز به دو صورت گواهی با اعتبار 6 ماه تا 2 سال و یا به صورت دیپلم و با اعتبار دائمی ارائه میشود. شایان ذکر است که مدرک گواهی در این آزمون معادل سطح B2 است. متقاضیانی که قصد اشتغال در این کشور را دارند بایستی این مدرک را به صورت دیپلم اخذ کنند. نمره لازم برای قبولی در آزمون TÖMER، 70 از 100 است.
آموزش زبان ترکی استانبولی در مجتمع فنی تهران
آموزش زبان ترکی استانبولی در مجتمع فنی تهران به صورت کاملا کاربردی و به کمک اساتید مجرب با لحجه native انجام میشود. مجتمع فنی تهران یک موسسه تخصصی آموزش زبان ترکی است. کتابی که برای آموزش زبان ترکی در نظر گرفته ایم کتاب Hitit است که شامل 3 سطح آموزشی بوده و در دورههای آنلاین و حضوری مجموعه تدریس میشود.
شایان ذکر است که در صورت شرکت در کلاس آنلاین، این کلاس توسط استاد به صورت زنده برگزار میشود. همچنین فیلم آموزشی کلاسها تا مدت 1 هفته برای هنرجو روی سایت ذخیره خواهد شد. تا در صورت عدم دسترسی در زمان معین از آن بهره ببرد. در دوره آنلاین زبان ترکی و همچنین آموزش حضوری زبان ترکی در مجتمع فنی تهران، تمرکز آموزش بر روی مهارتهای دیداری، شنیداری، گفت و گو و نوشتاری کاملا محسوس است.
فرآیند آموزش زبان ترکی در مجتمع فنی تهران
کلاس زبان ترکی در مجموعه حول محور مکاله و گرامر پیش میرود. با اتمام دورههای آموزش زبان ترکی در مجتمع فنی تهران، میتوانید به راحتی آزمونهای ذکر شده را پشت سر بگذارید. همچنین برای عزیزانی که فرصت کمی برای دریافت مدرک زبان دارند نیز دوره های فشرده شامل 2 جلسه 3 ساعته در هفته تدارک دیده شده است. در این شرایط هر کتاب شامل 12 درس بوده و در هر ترم 1 ماهه 2 درس از آن را به اتمام میرسانید. به عبارتی دیگر تنها در مدت 6 ماه میتوان سطوح A1 و A2 را پشت سر گذاشت. از آن جایی که مدرک زبان برای هنرجو مهم است؛ مدرک ارائه شده معتبر و قابل ترجمه جهت استفاده در دیگر کشورها میباشد.
برای متقاضیان آموزش صفر تا صد زبان ترکی که متقاضی تدریس و کلاس ترمیک هستند نیز تدارکاتی در نظر گرفته شده است. کلاس ترمیک در مجتمع فنی تهران به صورت 2 جلسه 1 ساعت و 30 دقیقه تا 2 ساعت برگزار میشود. همچنین امکان بهره مندی از کلاس خصوصی به صورت حضوری و آنلاین در مجتمع فنی تهران امکان پذیر است. شایان ذکر است که زمان برگزاری کلاس های خصوصی آموزش زبان ترکی کاملا به صورت توافقی است و نگرانی بابت زمان وجود ندارد. همچنین تمامی دورههای آموزش زبان ترکی با مدرک بین المللی برگزار میشوند.
دورههای سطح مقدماتی A1 و دورههای سطح پیش متوسط A2 زبان ترکی
آموزش زبان ترکی استانبولی در سطوح مختلفی توسط اساتید مجتمع فنی تهران برگزار میشود. مقدماتیترین سطح یعنی A1 شامل 3 دوره ترکی A1.1، ترکی A1.2 و ترکی A1.3 است. سرفصلهای این سطح عبارتند از:
- مکالمات ابتدایی روزمره
- صحبت کردن در مورد علایق خود و دیگران
- مکالمات مربوط به خرید کردن
- صحبت کردن در مورد دیگران
- سفر و گردش
- کار و تحصیل
- محیط زیست
سطح پیش متوسط یعنی A2 نیز مانند سطح قبلی شامل 3 دوره آموزش زبان ترکی استانبولی است. این سطح شامل دورههای ترکی A2.1، ترکی A2.2 و ترکی A2.3 میباشد. سرفصلهای این سطح نیز به شرح زیر هستند:
- آشنایی با اتفاقاتی که در آینده خواهد افتاد و خواندن افسانههای قدیمی
- گرامر، شامل: آشنایی با قوانین جملات آینده ساده و آینده ساده پرسشی و آینده ساده پرسشی به صورت منفی، آشنایی با قوانین آینده ساده منفی، آشنایی با حروف اضافه، آشنایی با قوانین جمالات زمان گذشته، گذشته استمراری، آینده استمراری
- واژگان، شامل: آشنایی با فعلهای ضروری، آشنایی استفاده از قید زمان، آشنایی با اسامی شخصیتهای تخیلی و مشهور، آشنایی با خصوصیات شخصیتی متولدین هر ماه، آشنایی با صفات اسمی، آشنایی با شخصیتهای افسانهها و داستانها، آشنایی با نحوه ارتباط بر قرار کردن در گذشته، آشنایی با غیبت کردن و کلمات مرتبط، آشنایی با کلمات مربوط به استخدام وآگهیها
- آشنایی با نحوه تلفظ کلمات جدید
دورههای سطح متوسط B1 و دورههای سطح فوق متوسط B2
سطح متوسط B1 شامل دورههای بیشتری است. این سطح از 6 دوره ترکی B1.1، ترکی B1.2، ترکی B1.3، ترکی B1.4، ترکی B1.5 و ترکی B1.6 تشکیل شده و دورههای سطح A را تکمیل تر خواهد کرد. سرفصلهای سطح B1 عبارتند از:
- آشنایی با قوانین جملات امری مثبت، پرسشی، منفی، آشنایی با نحوه نقل قول کردن،انعکاس دادن مطالب، آشنایی با نحوه درخواست کردن
- آشنایی با کلمات مربوط به مشاغل، رزومه کاری، انواع ورزشها، سلامتی و تندرستی
- آشنایی با نحوه تلفظ کلمات جدید
در متد آموزشی که در مجتمع فنی تهران در پیش گرفته شده، برای افزایش کیفیت آموزش به هنرجویان سطحی بین متوسط و سطح پیشرفته قرار دارد. در این سطح که سطح فوق پیشرفته عنوان میشود، هنرجو 3 دوره را میگذراند. این 3 دوره عبارتند از: ترکی B2.1، ترکی B2.2 و ترکی B2.3 که کاملا مجزا از سطح B1 هستند. سرفصلهای سطح B2 یا سطح فوق متوسط به شرح زیر هستند:
- آشنایی با زمان مرکب، آشنایی با زمانهای مرکب به صورت روایت، آشنایی بازمانهای مرکب به صورت نقل کردن، تکمیل قواعد مربوط به کلمات
- آشنایی با کلمات مربوط به خواندن، عادات کتاب خواندن، آشنایی با جوایز مربوط به دنیای ادبیات، نویسندگان، آشنایی با دنیای شعر، آشنایی با کلمات مربوط به گذر عمر، دوران جوانی، آشنایی با کلمات مربوط به خاطرات دوران گذشته
- آشنایی با نحوه تلفظ کلمات جدید
دورههای سطح پیشرفته یا C1
آخرین سطح زبان ترکی استانبولی تحت عنوان سطح پیشرفته یا C1 شناخته میشود. این سطح شامل 3 دوره است. دورههای این سطح نیز مانند سطوح آموزشی قبلی هستند و تقسیم بندی آنها به صورت ترکی C1.1، ترکی C1.2 و ترکی C1.3 میباشد. سرفصلهای سطح C1 عبارتند از:
- تکمیل گرامر مربوط به حروف ربط، آشنایی با قوانین مربوط به تکرار کردن کلمه در جمله جهت تاکید، آشنایی با قوانین مربوط به تاکیدها
- آشنایی با کلمات مربوط به خندیدن، آشنایی با نحوه شوخی کردن، طنز، آشنایی با انواع موزیک، آشنایی با انواع آلات موسیقی
- آشنایی با نحوه تلفظ کلمات جدید
اشتغال و بازار کار هنرجویان آموزش زبان ترکی در مجتمع فنی تهران
تاثیر آموزش زبان ترکی استانبولی با مدرک بین المللی بر شغل هنرجو بسیار درخشان خواهد بود. چرا که آموزش زبان ترکی کلید ورود به مشاغل متعدد و مرتبط میباشد. همچنین در صورتی که هنر جو حداقل سطح A را گذرانده و به مکالمه مسلط باشد؛ دورههای TTC نیز برای ایشان در دسترس خواهد بود.
دورههای TTC به هنرجو امکان و اجازه تدریس زبان ترکی در مجتمع فنی تهران و دیگر آموزشگاهها را میدهد. لذا با شرکت در دوره زبان ترکی در مجتمع فنی تهران، امکان همکاری با این مجموعه نیز میسر خواهد شد. متقاضیان محترم می توانند جهت اخذ مشاوره، تعیین سطح آنلاین و ثبت نام در دورههای زبان ترکی مجتمع فنی تهران با شماره 22090001 تماس حاصل فرمایند.
سوالات متداول
در انتهای این صفحه به پاسخ سوالات متداول هنرجویان عزیز میپردازیم. در صورتی که پاسخ سوال خود را نیافتید و یا نیاز به اطلاعات بیشتری در خصوص آموزش زبان ترکی دارید، میتوانید با مشاورین مجرب مجتمع فنی تهران مشورت کنید. راه های ارتباتی با مجموعه مجتمع فنی تهران:
021-22090001
چطور در کلاس آموزش زبان ترکی شرکت کنیم؟
تمامی هنرجویان عزیز میتوانند پس از برقراری ارتباط با مجموعه و تعیین سطح در دورههای آموزش زبان ترکی استانبولی شرکت کنند. شایان ذکر است دورههای آموزش زبان ترکی به صورت آنلاین، حضوری و همچنین فشرده و ترمیک برگزار میشوند. امکان شرکت در کلاسهای خصوصی نیز برای هنرجویان عزیز امکان پذیر است.
با مدرک زبان ترکی استانبولی میتوان در ایران هم کار کرد؟
بله، مدرک معتبری که از مجتمع فنی تهران اخذ شده، بیانگر سطح مهارت هنرجو میباشد. پس از گذراندن دوره TTC در مجموعه میتوانید به عنوان مدرس این زبان شیرین شروع به فعالیت کنید. همچنین بدون دوره TTC نیز میتوان در کنار مجموعههای تجاری مشغول به کار شد.
گروه ترکی دپارتمان زبان مجتمع فنی تهران
دوره های زبان ترکی مجتمع فنی تهران بر اساس منابع آموزشی HITIT آموزش داده می شوند.
دوره ها به صورت ترمیک با دو نوع تقویم سالانه برگزار می شوند:
نوع اول: سه روز در هفته، روزهای زوج
نوع دوم: دو روز در هفته، یکشنبه و سه شنبه
مدت هر جلسه 2 الی 3 ساعت می باشد و مدت هر دوره 26 ساعت تعریف شده است. در صورت ثبت نام با تقویم نوع اول و جلسات 3 ساعته، هر دوره حدودا 3 هفته خواهد بود و در طول 9 ماه متقاضی می تواند سطح B1 را به پایان برساند.
متقاضیان محترم می توانند جهت اخذ مشاوره، تعیین سطح آنلاین و ثبت نام در دوره های زبان مجتمع فنی تهران با شماره 22090001 تماس حاصل فرمایند.
دوره های مربوط به سطح مقدماتی: A1
شامل 3 دوره می باشد: ترکیA1.1 ، ترکیA1.2 و ترکی A1.3
دوره های مربوط به سطح پیش متوسط: A2
شامل 3 دوره می باشد: ترکیA2.1 ، ترکیA2.2 و ترکی A2.3
دوره های مربوط به سطح متوسط: B1
شامل 6 دوره می باشد: ترکی B1.1، ترکی B1.2، ترکی B1.3، ترکی B1.4، ترکی B1.5 و ترکی B1.6
دوره های مربوط به سطح فوق متوسط: B2
شامل 3 دوره می باشد: ترکی B2.1، ترکی B2.2 و ترکی B2.3
دوره های مربوط به سطح پیشرفته: C1
شامل 3 دوره می باشد: ترکی C1.1، ترکی C1.2 و ترکی C1.3